Kültür:
banner175
Tarık Akan'ın mezarına Denizli toprağı
Amigo Ali, klasikleşen ünlü cenazesi katılımını yine gerçekleştirdi. Hayatını kaybeden ünlülerin cenaze törenlerine Denizli toprağı götürmesiyle tanınan Amigo Ali, Tarık Akan’ın mezarına da toprağı götürdü.
 
En son İş adamı Mustafa Koç’un cenaze törenine katılan, kalabalık ve korumalara rağmen toprağı mezara ulaştırmayı başaran Amigo Ali, Tarık Akan’ın mezarına götürdüğü toprakta da zorluklarla karşılaştı.
 
Facebook hesabından mezara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu aktaran Ali Demirkaya, yine ünlü sanatçı Ediz Hun ile çekilmiş bir selfiesini de paylaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
çağatay uysal kale 8 yıl önce

helal olsun sana amigo ali kardeş.memleketimizin yüzakı olmuşsun.kaleliler olarak çok çok teşekkür ederiz.o kalabalığı delerek hedefine ulaşmanı çok takdirle anacağız.minnettarız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku