Kültür:
banner175
TEGV'in çocuklarından resim sergisi
Açılışına, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sekreteri Mustafa Mızrak, PAÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turan Paker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Tokmak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, Yazar Şerif Kutludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Doç. Dr. Kazım Çelik, Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu Müdürü Feyzi Özmen, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Yöneticisi Sema Yılmaztürk, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı  üst kurul üyesi Ercüment Erdem, öğrenciler, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi gönüllü eğitimcileri ve davetlilerin katıldığı sergi Pamukkale Üniversitesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşti.
 
Öğrencilerin yıl içinde yaptıkları Picasso tarzıyla çalışma, kâğıt rolyef çalışması, stensil çalışması, eva ile mozaik, pastel çini çalışması, mono baskı, Van Gogh çalışması gibi farklı resim teknikleriyle yapılan eserler beğeniye sunuldu. Minik öğrencilerin mutlulukları sergide yüzlerinden okundu.
 
Sergi programına 250’e yakın öğrenci katıldı.  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural,  öğrencileri kutladı. Vural, “Öğrencilerimizin birbirinden güzel resim ve çalışmalarına hayran kaldık. Öğrenciler ile öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi. 
 
Doç.Dr. Turan Paker “Başarılı bir sergi bekliyordum. Fakat beklentilerimin de üzerinde bir sergi oldu” derken, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi Sorumlusu Fatma Gökalp, Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu öğrencilerinin sergisine, ilginin yoğun olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
 
Yaratıcılığın ve farklı tekniklerin ön planda tutulduğu sergiye çeşitli fakültelerden üniversite öğrencilerinin, farklı liselerden öğrencilerin ve halkın ilgisi de yoğundu. Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi Sorumlusu Fatma Gökalp “Önümüzdeki günlerde de çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkartan farklı etkinlikler yapılmaya devam edecektir.” diyerek yapılacak olan etkinliklerin sinyalini verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku