Kültür:
banner175
Türk şiirinde Hz. Peygamber
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, "Türk şiirinde Hz. Peygamber" adlı anma gecesi düzenledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, davetliler ve şiir severler katıldı. Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Kabukçu, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber'i (S.A.V) böyle güzel bir gecede anmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
Büyük beğeni topladı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, modernizmin gelenekleri yıktığını ve yerine koyduğu popüler kültürün de toplumlara zarar verdiğini ifade ederek, "Yalnızlaşan ve ekranların esiri olan günümüz insanının Cenab-ı Hakk'ın Kuranı Kerim’inde ortaya koyduğu huzura ve Hz. Peygamber'in (S.A.V) öğretilerine şiddetle ihtiyacı vardır” dedi. Konuşmaların ardından tasavvuf müziği eşliğinde söylenen şiir ve kasideler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku