Kültür:
banner175
Üniversite öğrencileri için güzel sanatlar kampı
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan öğrenciler, yarıyıl tatilinde kış kamplarında buluşuyor. Akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için 14 ilde 14 farklı temayla düzenlenen kış kamplarından birisi Denizli’deki Güzel Sanatlar Kampıyla başladı. Bursa, Çorum, Edirne, Giresun, Kırklareli, Kırşehir, Sinop ve Zonguldak’tan gelen 129 öğrenci farklı etkinliklerle beş gün boyunca misafir edilecek.

İBANOĞLU “BİLGİLİ, DONANIMLI VE ÖZGÜVENİ YÜKSEK GENÇLER YETİŞSİN”    
Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda yapılan açılış programına Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol ile konuk isimler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarının üniversite öğrencilerine barınma, kredi ve burs hizmetlerinin yanı sıra akademik ve kişisel gelişimlerini artıracak çalışmalarda yaptığını söyledi. Beklentilerinin bilgili, donanımlı ve özgüveni yüksek gençlerin yetişmesi olduğunu söyleyen İbanoğlu; geleceğe iyi hazırlanan, gelişime açık bir gençlik hayal ettiklerini kaydetti. 

BAŞKAN ÖRKİ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Yurt dışından gece saatlerinde dönen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ayağının tozuyla Güzel Sanatlar Kampı açılış programına katıldı. Konuşmasında öğrencilere Denizli hakkında bilgiler veren Örki, öğrencilik yıllarında KYK yurtlarında kaldığını, o günlerden bugünlere yurt hizmetlerinde gelinen noktanın çok daha iyi koşulları kapsadığını söyledi. 

PROF. KUŞOĞLU ESTETİK DÜŞÜNCEYİ ANLATTI
Konuşmaların ardından alanında uzman iki konuşmacı kürsüye çıktı. Prof. Dr. Mehmet Zeki Kuşoğlu, “İnsanda Estetik Düşüncenin Temelleri” adlı söyleşi ile öğrencilere bilgilerini aktardı. Ardından minyatür sanatçısı Ayfer Balaban öğrencilerle buluştu. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük programda çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları,  tarihi ve kültürel geziler gibi etkinlikler yapılacak. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku