Kültür:
banner175
Yaren Şairler Şöleni kasımda yapılacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında 3 yıldan buyana hizmet veren Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu yeni sezon çalışmalarına başladı. Tarihi Nüzhet Sürücü Evinde düzenlenen toplantıya Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ve şairler katıldı. Kent Şairleri Topluluğunun Denizli'de başarılı çalışmalar yaptığını kaydeden Değirmenci, "İnsanların manevi duyguları da tatması gerekiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz kültür ve sanat alanında hizmet üreterek, sanatçılara destek vermektir. İnsanımızın bu anlamda ihtiyaçlarına cevap vererek kentimizin kültür ve sanatla bir arada olmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
 
Yaren Şairler Şöleni kasımda
 
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konservatuarımız, gençlik merkezimiz, kurslarımız ve bilgi evlerimizle bu faaliyetleri kurumsal bir yapıya dönüştürdük. Nüzhet Sürücü Evimizin bu salonunu da şairlerimizin hizmetine tahsis ettik. Şiirin sanatın en zor alanlarından birisi olduğunu biliyoruz. Biz bu konuda emek harcayan şairlerimizi de seviyor, saygı duyuyor ve her zaman destekliyoruz. Buradan şiir severlere kasım ayında Yaren Şairler Şöleni’nin ikincisini yapacağımızın müjdesini vermek isterim.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku