Kültür:
banner175
Yaz konserlerinde ‘Destan Gülistan' coşkusu
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar Parkı'nda Destan Gülistan topluluğunun sahne aldığı yaz konseri düzenlendi. Topluluğun şefliğini  Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden’in gerçekleştirdiği topluluk türkü, ilahi, mehter marşları ve sema gösterisini farklı bir konseptle dinleyicilere ulaştırdı. Müzik sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk dansları topluluk üyeleri ve semazenlerinde yer aldığı konsere katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı.
 
Destan Gülistan ilk kez sahne aldı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, burada yaptığı konuşmada, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yaz konserlerinin Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.  Gökoğlan, “Bugün yaz konserlerimizde farklı bir dizayn var. Hem Türk Halk Müziğinin çok değerli sanatçıları, hem mehter takımımız, hem tasavvuf müziği sanatçıları ve halk dansları topluluğumuzun üyeleri ile birlikte farklı bir sunum yapıyoruz” diye konuştu.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku