Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Karla mücadele eden Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlara sıcak çorba dağıttı
Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan yoğun kar yağışının olumsuz etkilerinin vatandaşlara yansımaması için sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi’nin 50 mahallesinde başta ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda greyder, kamyon ve tuzlama araçları ile kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da karla mücadele çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgelerde incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı. Karla mücadele çalışmaları sabaha kadar devam edecek. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri buzlanma ve yol kapanma durumlarına karşılık sabaha kadar teyakkuz halinde bulunacak.

 
SICAK ÇORBA
Karla mücadele çalışmalarını cadde ve sokaklarda aralıksız şekilde sürdüren Merkezefendi Belediyesi, soğuk havanın etkili olduğu sabah saatlerinde de vatandaşların içini ısıtmak için sıcak çorba ikramında bulundu. Soğuk hava şartlarından dolayı olumsuz etkilenen, yolda kalan, işe giden ve iş yerlerinin kapalı olmasından dolayı yemek ihtiyacını karşılayamayan Denizlililere, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince sıcak çorba ikram edildi. Başkan Doğan, “Sıcak çorba ile hemşehrilerimizin içlerini bir nebze de olsa ısıttık. Bu soğuk havadan hemşehrilerimizin en az seviyede etkilenmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Merkezefendi Belediyesi yarın da Sevindik Mahallesi, Sümer Mahallesi(İkiz Petroller) ve Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde çorba ikramına devam edecek.
 
“MERKEZEFENDİ BİZE EMANET”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, karla mücadele çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Açılmadık hiçbir ana ve ara yolun olmayacağını söyleyen Başkan Doğan, “İlçemizi kaplayan beyaz örtüyle birlikte bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. 50 Mahallemizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız var gücüyle devam ediyor. Akşam saatlerinden itibaren bütün ekiplerimiz teyakkuzda. Bütün mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hemşehrilerimizi mağdur etmemek adına ana arterler başta olmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Şimdi ara sokaklara girmeye başladık. İlerleyen saatlerde de açılmayan hiçbir ara sokağımız kalmayacak. Bütün ekiplerimiz gece boyunca sabaha kadar çalışacaklar. Gece saatlerinde sıcaklığın eksilere düşmesiyle birlikte don olayıyla karşı karşıya geleceğiz. Mümkünse, zorunluluğunuz yoksa hemşehrilerimiz dışarıya çıkmasın. Mecburiyetten dolayı çıkan hemşehrilerimiz de toplu taşıma araçlarını kullansınlar. Önceliğimiz sizin sağlığınız ve can güvenliğiniz. Şahsi araçlarla çıkıldığı zaman bizim iş makinelerimiz rahatça çalışamıyor. Merkezefendililer rahat olsun, karın keyfini çıkarmaya çalışsınlar. Merkezefendi bizlere emanet. Bütün ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku