Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Kızların gözü üst ligde
Türkiye Voleybol Federasyonu, Ocak ayında yapılacak olan finallerin hangi şehirde oynanacağını ise önümüzdeki günlerde açıklayacak. Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, finaller için çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor.
 
Gruptan lider olarak çıkan kadın voleybol takımını tebrik eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Tamamı Denizlili gençlerimizden oluşan ve Denizlimizdeki küçük yaş grubu kızlara umut olan Merkezefendi Beledisi Kadın Voleybol Takımımız, Bölgesel Lig’de oynadığı üç maçı da kazanarak lider olarak gruptan çıktı. Bir üst ligde yer almak için finallerde de bu başarıyı sağlamamız gerekiyor. Merkezefendi’nin Sultanları, gerekli desteğin sağlanması halinde neler başarabileceklerini bir kez daha gösterdiler. Bölgesel Lig şampiyonu olan kızlarımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak sürmesini diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku