Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Merkezefendi Basket transferde şaha kalktı
TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımında ikinci yarı öncesi çalışmalar devam ediyor.
 
Geçtigimiz günlerde Thomas Gibson'ı kadrosuna katan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı bu kez de Basketbol Süper Lig takımında sezonu geçiren Altan Erol'la anlaştı.
 
Süper Lig'de uzun süredir oynayan Altan Erol'un gelmesiyle temsilcimiz gücüne güç katmış oldu. Deneyimli Basketbolcu'nun perşembe günü Denizli'de olması bekleniyor.
 
ALTAN EROL KİMDİR?
1983 doğumlu Erol; Oyak Renault, Mersin BŞB, Erdemirspor, Gaziantep Basketbol, Afyon Belediye ve Bahçeşehir Koleji ile 2002'den bu yana, Afyon'un TBL'de oynadığı sezon dışında BSL'de 15 yıl oynadı. 
 
THOMAS GIBSON İMZAYI ATTI
Merkezefendi Belediyespor ‘un yeni Amerikalısı Thomas Gibson imzayı attı. Gibson'ın imza töreninde Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkanlar Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin hazır bulundular. Başkan Veli Deveciler, Thomas Gibson ve Altan Erol’un transferleriyle güçlerine güç kattıklarını ifade etti.
Deveciler, "İkinci yarı öncesi çalışmalarımız son derece iyi geçiyor. Teknik heyete ve oyunculara olan inancımız tam. Ligin ikinci yarısı zorlu geçecek. Tüm konsantremizle ikinci yarıda ligin en iyi yerde bitirme hedefindeyiz. Bize her zaman büyük destek veren taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Taraftarımız bizim en büyük gücümüz. Onları mahcup etmemek adına çalışmalarımız devam edecek “diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku