Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Merkezefendi'de yeni yol açma ve iyileştirme çalışmaları sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarda 10 kilometre 543 metre uzunluğunda, 105 bin 843 metrekare alanda toplam 41 sokak açtı. 240 farklı noktada 2 bin 155 ton asfalt yama yapan ekipler tarafından, 120 farklı noktada toplam 7 kilometre 38 metre uzunluğunda bordür taşı, 3 bin 28 metrekare kaldırım parke taşı döşendi. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol asfalt ihalesi kapsamında da 4 bin 900 ton asfalt, 10 bin 500 metrekare kaldırım parke ve 10 bin metre uzunluğunda bordür taşı döşedi.  Ekipler ayrıca 89 adet levha, 97 adet omega direk, beş adet okul önü yaya geçidi, üç kilometre yol çizgisi, 3 bin 400 adet bordür ve bin metrekare duvar boyaması da gerçekleştirdi.

Merkezefendi’yi güzelleştirmek ve vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Müdürlerimizle, muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında görüşüyoruz. Hemşerilerimizin önerilerini ve taleplerini dikkate almak, sıkıntılarına da çözüm bulmak bizlerin görevi. Bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemizde birçok bölgede kapsamlı olarak yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yol açmadan asfalt dökmeye, taş döşemeden yaya geçidine, yol çizgilerinden çevre düzenlemelerine kadar Merkezefendimizi güzelleştirmek için ve hemşerilerimizin ulaşımını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku