Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Yavuzçehre Tekstil'den Merkez Eli Kıyafet Mağazası'na destek
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iki yıldan bu yana faaliyette olan ‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’ sayesinde binlerce dar gelirli vatandaşa destek olduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Değerli bağışçımız Ahmet Yavuzçehre’ye teşekkür ediyorum. Kadın istihdamı yaratan işletmemiz bizim için çok önemli. Merkez Eli Kıyafet Mağazamız amacına ulaşıyor. Bugüne kadar binlerce dar gelirli vatandaşımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yapılan bağışlarla Merkez Eli Kıyafet Mağazamız daha da büyüyecek” dedi.
Yavuzçehre Tekstil Marka Direktörü Nevbahar Konyalıoğlu ile Sürdürülebilirlik Müdürü Ekin Uluışık, tekstil ürünlerini Merkez Eli Kıyafet Mağazası’na teslim ettiler. Merkezefendi Belediyesi’nin Merkez Eli Kıyafet Mağazası’nın önemli bir proje olduğunu belirten Konyalıoğlu ile Uluışık, “Yavuzçehre Tekstil olarak bu anlamlı hizmete destek olmak istedik. Bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştular.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku