Merkezefendi:
banner175
5 yıllık belediyede gelenek oluşmadan bitti
31 Mart Yerel seçimlerinde Merkezefendi İlçesi’nde yüzde 52,39’unu alarak Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, dün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını almıştı. Doğan, bugün de Merkezefendi Belediyesi’ne meclis üyeleri ve partilililerle birlikte önce Atatürk Anıtına, ardından da belediyeye gelerek makamına oturdu.
 
Ancak, makam teslimlerinde alışık olunan görüntüler bu törende yoktu. Daha 5 yıllık belediye olan Merkezefendi’de kaybeden başkan Muhammet Subaşıoğlu, ilk devir teslim töreninde yoktu. Diğer belediyelerde çiçekli, iyi niyet vurgulu devir teslim törenleri yapılırken, Merkezefendi’de bu görüntünün oluşmaması eleştirildi.
 
D20Haber.com’un yöneticisi tecrübeli gazeteci Engin Ünal, “1980 darbesinden sonraki seçimlerde bile mühür teslim töreni yapılırken, bu ilk defa oluyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku