Merkezefendi:
banner175
Akkonak'a olimpik kapalı yüzme havuzu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönemde hayata geçireceği projelerden bir tanesi olan Akkonak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Denizli'de sevinç yarattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni geçen yıl ise yine il merkezinde İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar, Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu ve  Spor Kompleksi'ni hizmete almıştı. Bunların yanında Honaz, Tavas, Acıpayam ve Çivril'e de Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentte hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu sayısı 8'e ulaşmıştı.
 
Kamulaştırma sorunu çözüldü
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehre yapacakları 9'uncu kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinin Akkonak'a inşa edileceğini, dev tesisin tüm bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Başkan Zolan, “Akkonak Parkı üzerinde bulunan araziye, içinde olimpik kapalı yüzme havuzu, spor salonları ve kafeteryanın da yer aldığı modern bir spor kompleksi yapacağız. Bu kompleks; Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Muratdede ve Değirmenönü mahallelerindeki tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. Kamulaştırmayla ilgili sorun çözüldü. İnşallah bu dönemde tesisimizi yapacağız” diye konuştu.
 
Kapalı spor salonları geliyor
 
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora desteklerinin artarak süreceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Kent merkezi ve ilçelerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte dünya standartlarında kapalı spor salonları inşa edilecek. Bu yapıların içinde farklı branşlar için spor salonları, dinlenme alanları, kafeterya gibi farklı sosyal donatılar da yer alacak."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku