Merkezefendi:
banner175
Atatürk'ün hayatını anlatan müzikli belgesel ‘Orada Duruverseydi Zaman'a büyük ilgi
Merkezefendi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizlililer ile buluşturulan sanatçı Pınar Ayhan, bir kez daha Merkezefendi’ye geldi. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki müzikal belgesele Denizlililer büyük bir ilgi gösterdi. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Belediyesi eski başkanları Ali Marım ve Ziya Tıkıroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gerçek hikayelerin, daha önce hiç duyulmamış olayların, bilinmeyen hatıraların, önemli isimlerin, Cumhuriyet yıllarının anlatıldığı, değerli türkülerin ve şarkıların seslendirildiği Orada Duruverseydi Zaman’ı izlemeye gelen sanat severler salona sığmadı. Yediden yetmişe salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar gerek ayakta gerek yerde bu duydu dolu müzikal belgeseli izledi. İki perdeden oluşan gösteri yaklaşık üç saat sürdü. Gösteri sonunda Pınar Ayhan ve ekibi dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
Müzikal belgeselin sona ermesinden sonra sahneye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pınar Ayhan ve ekibine teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan Doğan, “Bir kez daha Pınar Ayhan ve güzel ekibiyle bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi değerli sanatçılar var. Bugün bu salon tıklım tıklım dolu ama bir de bu kadar geri dönen oldu. Anladım ki daha büyük salonlar yapmamız gerekiyor” dedi.
 
“MERKEZEFENDİ TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK”
Merkezefendi’nin beş yılda Türkiye’nin gözbebeği olacağını söyleyen Başkan Doğan, “Bir söz vermiştik, umut olmuştuk ve sizler de bize destek oldunuz. Merkezefendimizi sanatla, bilimle ve sporla buluşturacağız demiştik. Bugün bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Biz davamıza inanıyoruz. Sizlerin desteğiyle Merkezefendimizi beş yılda vizyon ilçe yapacağız. Gerek sanat alanında gerek spor alanında gerekse bilim alanındaki etkinliklerimizle ve yapısal projelerimizle Merkezefendimiz sadece Denizli’nin değil Türkiye’nin göz bebeği ve vizyon ilçesi olacak. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSEDİYORUZ”
Sanatçı Pınar Ayhan ise, “Sizlerle beraberken kendimizi evimizde hissediyoruz. Çünkü ne anlatmaya çalıştığımızın anlaşıldığını bilmek bize inanılmaz bir mutluluk, bir coşku veriyor. Bu coşkuyla da işte biz üç yıldır Anadolu’yu geziyoruz. Her yerde anlatıyoruz. Bize bu verilen yüreği, aşkı, inancı, şuramızı çarpıtanı, bize coşku vereni sadece kendimiz için istememeliyiz, onu paylaşmalıyız ve saçmalıyız. Bildiklerimizi anlatmak ve paylaşmak bizim görevimiz olmalı. O yüzden yollardayız, inanın zorlu yollardayız. Her yerde her zaman sizin kadar coşkulu karşılanmayabiliyoruz ama çoğunlukla böyle geçiyor. Var olun. Biz sonuna kadar gerçekleri anlatmaya, aydınlatmaya devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku