Merkezefendi:
banner175
Başkan Doğan'dan Vefa Grubuna Teşekkür

Bütün enerjilerini virüsle mücadeleye yönelttiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bütün dünyayı sarsan COVID-19 Denizlimizi, Türkiyemizi yakından etkiledi. Hiç beklemediğimiz bir anda, hiç tanımadığımız bir virüsle mücadele etmeye başladık. Bizler de bütün işlerimizi bırakıp, bütün enerjimizi virüsle mücadeleye yönelttik. Çünkü en önemlisi bizim için can sağlıydı. Can güvenliğimiz çok önemliydi. Bu anlamda kamu kurumları kendince tedbirleri almaya başladı. Kaymakamlığımız bünyesinde de yaptığımız hıfzıssıhha toplantıları sonucunda virüsle mücadelede, vatandaşlarımıza yardımcı olabilmesi noktasında bir grubun oluşturulması talep edildi ve sonrasında kabul edildi” dedi

“ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPTINIZ”

Başkan Doğan, zorlu bir sürecin yaşandığını belirtti. Doğan, “Her ilçe kendi bünyesinde Kaymakamlık önderliğinde, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diyanet ile birlikte bir grup oluşturuldu. Bu grubun adı da 'Vefa Sosyal Destek Grubu'ydu. Niye vefa? Çünkü yaptığınız iş çok önemliydi. İnsanlar gerçekten zor bir dönem geçirecekti. Sokağa çıkma yasakları vardı. Virüs özellikle 60, 65 yaş üstünü derinden etkiliyordu. Virüs pençesine ilk olarak sağlık sorunları, kronik hastalıkları olan, engelli vatandaşlarımızı alıyordu. Yine çocuklarımız için de çok sıkıntılı bir durum söz konusuydu. Belediyemizden vefa gruplarına, personel desteği istediler. Tabi bu desteğin bir kısmı araç, bir kısmı şoför, bir kısmı zabıta, bir kısmı diğer çalışan arkadaşlarımızdı. Bizler de tabi ki de gönüllü olarak bu desteği vermek zorundaydık” diye konuştu.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTINIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, salgın dönemini güzel bir şekilde atlattıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Sizler yaklaşık 3 ay boyunca vefa gruplarında çalıştınız. Gece gündüz, Cumartesi Pazar demediniz. İlgili birim müdürlerinizle yaptığımız istiarelerle sizleri takip ettik. Sizlerin can güvenliği de, can sağlığı da bizim için çok önemliydi. Bu dönemi güzel bir şekilde atlattık. Çok şükür Merkezefendimizde o dönemde vakaya rastlanmadı. Bu anlamda sizlere bir teşekkür etmek amacıyla da bugün burada bir araya geldik. Hemşerilerimiz yeri geldi bir ilacını dahi almak için dışarı çıkamadı yeri geldi ekmek almaya çıkamadı. Sizler onların ihtiyaçlarını karşıladınız. Zaman içinde herkes bu virüsle mücadele etmeyi öğrendi. Vefa grupları görevini öğrendi. Bizler yerel yönetimler olarak nerelerde daha hassas davranacağız onları fark ettik” dedi.

“DENİZLİ’DE GÜZEL BİR BİRLİK SAĞLANDI”

Virüs tehlikesinin hala devam ettiğini ve tedbirlere uyulması gerektiğini belirten Başkan Doğan, “Denizli’de kamu kurumlarının ortak istişaresi sonucunda güzel bir birlik sağlandı. Bu şekilde o yoğun dönemdeki sıkıntıyı en az zararla atlattık. Tabi ki de virüs tehlikesi daha devam ediyor. Bizlerin de sizlerin de aynı şekilde güvenlik tedbirlerine sıkı sıkı uyması gerekiyor. Maske, hijyen kuralları çok önemli. Vatandaşları uyarmaya devam edeceğiz. Çünkü hepimizi etkileyecek bir konu bu. Bir kez daha Merkezefendi Belediyesi olarak bir aile olduğumuzu, tek amacımızın hizmet etmek olduğunu göstermiş oldunuz” diye konuştu.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku