Merkezefendi:
banner175
Başkan Subaşıoğlu, 15 Temmuz törenlerine katılmak yerine dondurma dağıttı
Denizli’deki anma ve kutlama törenleri 15 Temmuz Delikliçınar Şahitler Meydanı’nda yapıldı. Başta eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekilleri, rektör, ilçe belediye başkanları platformda halka seslendi,
 
Ardından dua edileceğinden tüm protokol üyeleri sahneye davet edildi. İl Müftüsü Mehmet Aşık, 15 Temmuz şehitleri için dua ederken, herkes el açtı. Kutlamalar ve dualar sırasında gözler Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu aradı.
 
Subaşıoğlu o sırada Merkezefendi Belediyesi’nin standındaydı. Camiye giden çocuklara dondurma dağıtmayı alışkanlık haline getiren Başkan Subaşıoğlu o sırada belediye standında vatandaşlara dondurma dağıtıyordu.
 
Subaşıoğlu’nun sahnedeki kutlamalara neden eşlik etmediği ise anlaşılamadı.



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

sayın başkanım açıklama yapsın ön yargı doğru olmaz. daha önce ki kutlamalarda ne yaptı. yarın yazarsınız açıklamasını

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku