Merkezefendi:
banner175
Belediyenin yaptırdığı cami tentelerine ayet yazıldı
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın göreve gelir gelmez ilk talimatlarından biri, siyasetin dine alet edilmesine yönelik oldu. Doğan, camilerdeki reklama son verdi.
 
Ak Partili eski başkan Muhammet Subaşıoğlu, ilçenin 9 mahallesindeki 12 caminin avlusuna toplam 35 tente kurdurmuş, hepsinin üstüne kendi ismini yazdırmıştı.
 
Tentelerin her birindeki isimler söküldü. Başkan Doğan’ın ismi yerine “Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur” ayeti konuldu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 5 yıl önce

sayın chp şaşırtıyorsunuz bizi. doğru bir davranış. teşekkür ederiz.
doğru yolda gidene Allah yardımcı olsun

Misafir Avatar
ahmet 5 yıl önce @teknodrom

teknodrom ön yargıyı yıllar önce bırakıp dini siyasete alet edenlerin yanında olacağınıza bu tip insanların arkasında dursaydınız şimdiye kadar daha çok şaşırırdınız Allah hepinizin yardımcısı olsun bu hareketinden dolayı Allah başkanımızdan razı olsun ayrıca zeki insanla simit hesabı yapanların arasında ne kadar fark olduğunu bu şekilde gözlerine soka soka anlatacaklar inşAllah daha çok icraat gerçekleşecektir Allahın izniyle.

-Beğenmedim(0)
Misafir Avatar
ahmet 5 yıl önce

tm bu yapılanları tek tek arşivleyin ki ileride akp partisini tutan vatandaşın gözüne gözüne sokun demekki neymiş bazı şeyler değişebiliyor muş....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku