Merkezefendi:
banner175
Benim Mahallem, Değirmenönü'nde
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan Benim Mahallem Projesi kapsamında Değirmenönü Mahalle Meclisi kuruldu. Bu kapsamda Değirmenönü Mahalle Meclisi’nin tanıtımı Kent Konseyi’nde yapıldı. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın ve vatandaşlar katıldı. Kent Konseyi’nin gönüllük esasına dayalı bir kurum olduğunu belirten Değirmenci, “Bizler mahallelerimizde karar alma süreçlerine katılımların artması, vatandaşlarımızın mahalleleri ile ilgili sorunlarını dile getirmeleri, çözümlerde ise ortak paydada hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.
 
“Her mahallede meclisler kuracağız”
 
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her mahallede mahalle meclisleri oluşturalım istiyoruz. Demokrasinin ilk işlemeye başladığı yer mahallelerimizdir. Sizlerin en kolay ulaşabileceği kişi de muhtarımız. Onların başkanlığında bugüne kadar 13 mahallemizde mahalle meclislerini kurduk. Değirmenönü’nde 14. mahalle meclisimizi kurduk.  Bu meclisler mahalle sakinlerinin oluşturduğu meclislerdir. Biz bu meclisleri kurarken kararları birlikte almak için kurduk.” 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku