Merkezefendi:
banner175
CHP'li başkanlardan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Ziyarette Başkan Doğan, Merkezefendi’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve projeler, İl Başkanı Çavuşoğlu ve Horzum da teşkilat olarak hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İl Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi İlçe Başkanımız Ali Osman Horzum ile birlikte genel merkezimizde ziyaret ettik. Tarımdan kültüre, eğitimden kadına, her alandaki sosyal belediyecilik çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız önemli projelerimizle ilgili bilgiler verdik. Genel Başkanımıza, görev süremiz boyunca hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimizi ve getirmeye devam edeceğimizi söyledik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Merkezefendili ve Denizlililere sevgi ve selamlarını iletti.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku