Merkezefendi:
banner175
CHP'li Demirci'den Subaşıoğlu'na: Bunlar ucuz numaralar
Halkın ve özellikle Gerzele’de yaşayan vatandaşların oynanan oyunun farkında olduğunu kaydeden CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, 6 ay önce o bölgede oturan vatandaşlar tarafından projeye karşı eylem yapıldığını hatırlatarak, o gün orada eylem yapan vatandaşlara ‘’Kararımız kesin, engel olamazsını, biz ne diyorsak o‘’ dendiğini, şimdi de’’Halk ne derse o” sözleriyle siyaset yapılmaya çalışıldığını söyledi.
 
BUNLAR UCUZ NUMARALAR
‘’Bunlar ucuz ve bayat numaralar ‘’diyerek sözlerini sertleştiren Başkan Sedat Demirci,’’Kimse bizim aklımızla alay etmesin, sevimli gülücüklerle kalkmış referandumdan bahsediyorsunuz, hiç kusura bakmayın, siz ne bizim, ne de vatandaşın aklı ile alay edemezsiniz’’ dedi.
 
MECLİS GÖRÜŞMELERİNDE İTİRAZ ETMİŞTİK
Konu ile ilgili olarak Merkezefendi Belediyesi Meclis oturumlarında gerçekleştirilen görüşmelerde de itirazlarını dile getirdiklerini açıklayan Demirci, “Başkan düpedüz tribünlere oynuyor, Meclis görüşmelerinde yaptığımız itirazlar neden dikkate alınmadı merak ediyorum. Şimdi kalkmış bir medya kuruluşuna demeç verip, ‘Merkezefendi Referanduma gidiyor’ başlıkları attırılıyor. Vatanın bunlara karnı tok sayın Başkan. Promosyon Belediyeciliğini aştınız, şimdi de insanların aklıyla alay etmeye mi başladınız?” dedi.
 
SUBAŞIOĞLU’NUN ETEKLERİ TUTUŞTU
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, 2019 yılında Merkezefendi Belediyesi’nin CHP ‘li olacağı iddialarını yineledi. Sedat Demirci, Subaşıoğlu’nun bu durumun ciddiyetinin farkında olduğunu ve teklerinin tutuştuğunu söyledi. (Murat DEMİRBİLEK/Denizligundem.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku