Merkezefendi:
banner175
Çınar'ı Çaybaşı'na bağlayan yol inşaat nedeniyle 15 gün kapalı
Altıntop Mahallesi 1606 Sokak, üst yapı çalışmalarının ardından hayati öneme kavuştu. Çınar’ın trafiğe kapatılması, bazı yolların tek yön olmasıyla, bir yaya ve otomobilin yan yana geçemediği, kaldırımı bile bulunmayan dar sokak başlayan bir inşaat nedeniyle trafiğe kapatıldı.
 
Belediyeden alınan izinle, Pazar günü kapatılan yol nedeniyle trafik arapsaçına döndü. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan belediye otoparkı ve 1606 sokaktan Çaybaşı’na gitmek isteyen sürücüler için tabela konulmasına rağmen mağduriyet giderilemedi.
 
Belediye otoparkının etrafından dönüp Çaybaşı’na gitmek isteyen sürücüler, diğer yolların da ters yön olması nedeniyle başladığı yere geri dönmek zorunda kaldı. Edinilen bilgiye göre; yol 15 gün boyunca kapalı kalacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku