Merkezefendi:
banner175
Daha fazla geri dönüşüm daha temiz Merkezefendi
Merkezefendi Belediyesi çevre kirliliğini önlemek ve atıkları geri dönüştürme amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, ilçe genelinde ambalaj atıklarının ayrı, pil atıklarının ayrı, atık yağların ve elektronik atıkların ayrı toplanması için atık toplama noktaları oluşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, evsel atıkların ve geri dönüşüm atıklarının toplanması için 140 bin haneye siyah ve mavi poşet dağıttı. Elektronik atıkların geri dönüşümü ile ilgili olarak da Merkezefendi Kültür Merkezi’ne ve Sümer Park AVM’ye atık toplama noktası oluşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, çevre bilincinin erken yaşta kazandırılması için de anaokullarında ve ilkokullarda ‘Çevre Eğitimleri’ veriliyor.
 
Merkezefendi Kültür Merkezi’nin önündeki elektronik atık toplama noktasında çocuklarla birlikte elektronik aletleri geri dönüşüm kutusuna atan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak, ilçemizi daha da güzelleştirmek, atıklarımızı kontrol altına almak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında seviyeyi daha da üst düzeye çıkaracağız. Çevre bilincinin oluşturulması noktasında da çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. Çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Her şey yaşanabilir bir Denizli ve dünya için” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku