Merkezefendi:
banner175
Denizli Basket menajeri Yenice: Lige renk katacağız
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Genel Menejeri Evren Yenice açıklamalarda bulundu. Yenice, zor bir sezonu başarıyla geride bıraktık diyerek," İyi bir kadro oluşturup Süper Lig’e renk katmayı planlıyoruz. Her bölgeye oyuncu arıyoruz. Kadroda iyi oyuncular var ama bu kadroyu güçlendirmek gerekiyor. Süper Lig, farklı bir lig. İnce eleyip sık dokuyacağız. Hata da yapmak istemiyoruz. İnşallah en iyi oyuncuları alıp, takımımıza güç katacak oyuncular alıp, Süper Lig’e iyi giriş yapmak istiyoruz." diye konuştu.

MÜKEMMEL YÖNETİMİMİZ VAR

Genel Menejer Evren Yenice, her zaman yanlarında olan ve sezon boyunca desteklerini bir an olsun takımdan kesmeyen başta Belediye Başkanımız Şeniz Doğan hanımefendiye ve yönetim kuruluna teşekkür ederim diyerek," Bu başarı hikayesinde herkesin payı büyük. Çok güçlü bir yönetimimiz var. Denizlili  Basketbol seyircilerine yeni sezonda farklı başarı hikayeleri yazacağız" dedi.

Yenice sözlerine şöyle devam etti. Evren Yenice,"Elde edilen şampiyonluğun Denizli için ne kadar önemli olduğu, sezon başladığında herkes tarafından çok daha iyi anlaşılacak. Eşi benzeri olmayan bir başarı. Merkezefendi Belediyesi'nin ismini tüm Türkiye'ye hatta uluslararası arenada duyuracağız" dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku