Merkezefendi:
banner175
Deveciler:  İlk yıl onuncu olalım, yeter
İki hafta sonra yapılacak genel kurul ile yönetimin güçlendirileceğini ifade eden Deveciler, kadro kurma aşamasında koç Zafer Aktaş'ın belirlediği isimler üzerinde görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Deveciler şöyle konuştu:

"Kulübün devamlılığını sağlamak için heyecana gelmeden akılcı davranacağız. Sponsor anlaşması yaptığımız Yukatel'den alacağımız destek bizi büyük ölçüde rahatlatacak. Herkesin takımla ilgili beklentileri farklı olabilir ama ilk yıl için onunculuğa razıyız ve ödemelerin zamanında yapılmasına çok önem veriyoruz. Ne sıralamada, ne de ödemeler konusunda stres yaşamak istemiyoruz.
Geçen sezonki kadromuzdan Ümit Sonkol, Hakan Yapar, Altan Erol, Serkan Menteşe ile devam ediyoruz. Bize çok katkı veren Mustafa Kurtuldum için de kulübü Efes'le temas halindeyiz. Bunların dışında kadromuza üç yerli oyuncu ve beş yabancı alacağız. Sanırım gelecek haftadan itibaren bazı isimler netleşecek. Koçumuz Zafer Aktaş'ın verdiği liste doğrultusunda ilerliyoruz"dedi.

KOMBİNELERE TALEP VAR
Deveciler son olarak şunları söyledi,"Gelecek sezon için en büyük isteğimiz pandeminin etkisini kaybetmesi ve takımla Denizlileri buluşturmak. Daha şimdiden kombineler için büyük talep var. Maçlarımızı seyircili oynayabilirsek en az 2.5 milyon TL gelir sağlar, daha da önemlisi seyircimizin nefesini hissederiz." diye konuştu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku