Merkezefendi:
banner175
Doğduğundan beri skolyoz hastası olan 14 yaşındaki Sude ameliyatla iyileşti
Yaşamını olumsuz etkileyen hastalıktan ameliyatla kurtarılabileceği belirtilen 14 yaşındaki Sude İşbilen’in durumu Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu’ya ulaşınca girişimler başladı. Kaymakam Uslu, Merkezefendi Kaymakamlıı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sude’ye yardım elini uzattı.
 
Denizli Özel Odak Hastanesi de ameliyatı üstlenince doğuştun skolyoz hastası olan Sude İşbilen için harekete geçildi.
 
Sude geçen hafta Odak Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr. Esat Kıter tarafından yapılan ve 5 saat süren operasyon sonrası sağlığına kavuştu.
 
Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, taburcu edilen ve evinde dinlenen Sude’yi ziyaret etti. Sude’nin annesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle kızının tedavisini yaptıramadıklarını belirtirken, Kaymakam Uslu, “Böyle bir iyilik organizasyonu ile kızımızın sağlığına kavuşması bizleri çok mutlu etti” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku