Merkezefendi:
banner175
Esnafa hibe desteği ödemeleri başladı
Sisteme kaydını oluşturan, gerekli evrakları teslim eden ve incelemeler sonucunda başvurusu onaylanan ilk bin esnafa toplamda 1,2 Milyon Türk Lirası destekte bulunuldu. Kantin, kahvehane, kıraathane, çay ocağı, çay bahçesi, halı saha, oyun salonları, hamam, sauna, fotoğrafçılar, internet kafe, berber, spor salonu, kuaför, güzellik salonu, kafe işletmeleri ile müzisyenlere 1200 Türk Lirası hibe desteği ödemeleri gerçekleştirildi. Hibe desteği kapsamında evraklarını teslim eden geri kalan esnafın ödemeleri de önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacak.
Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz birçok proje ile insanımıza, hemşehrilerimize dokunduk. Pandemi nedeniyle ekonomik anlamda zorluk çeken esnafımızın bir faturasını ödemesi, ürün alabilmesi, giderlerinin bir kısmını karşılayabilmesi için, onlara can suyu olmak için başlatmış olduğumuz destek paketimizin ilk ödemesini gerçekleştirdik. Gerek maddi gerek manevi esnafımızın her zaman yanındayız. Bu zor günleri hep birlikte, el ele, omuz omuza aşacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımız ve hemşehrilerimiz için çalışmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku