Merkezefendi:
banner175
Gönül sofrası Akkonak'ta kuruldu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, iftarlarına katılarak kendilerini onurlandıran Akkonak mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Akkonak Mahallesi'nin alt yapı ve üst yapısını baştan aşağı değiştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, "Akkonak Mahallemizin altyapısıyla üstyapısıyla her şeyiyle tamamlandı. Tabi ki istek ve ihtiyaçlar bitmeyecek, ihtiyaç ve istekleri birlikte yine el ele vererek sizlerin desteğiyle inşallah gerçekleştireceğiz" dedi.
 
"Bizim tek derdimiz size hizmet etmek, hizmetkâr olmak"
31 Mart Yerel seçimlerinde kendilerine verdikleri destek ve güvenden dolayı hemşehrilerine teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bizim tek derdimiz size hizmet etmek, size hizmetkâr olmak" dedi. Başkan Osman Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; "5 yıl boyunca Allah’ım sağlık ve ömür verirse güzel işler yapmayı bizlere nasip etsin. Bugüne kadar Denizlimize sadece hizmet ettik, gece gündüz çalıştık. Sizin o güveninize layık olmak, emanetinize sahip çıkmak için sizlerle kol kola omuz omuza Denizlimizin her zaman yanında olmaya gayret ettik. İnşallah Denizlimizin yarını bugünden daha güzel olsun. Allah’ım Kadir Gecesi’ne, Ramazan Bayramına bizleri kavuştursun" diye konuştu.  
 
100. yıl yürüyüşüne davet
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programda ayrıca "15 Mayıs Denizli Milli Mücadele Günü" etkinliklerine tüm Akkonaklı ve Denizlili hemşehrilerini davet etti. Başkan Zolan, "Tam 1 asır önce olduğu gibi aynı ruh, inanç ve coşkuyla Denizli sancağımızı Bayramyeri Meydanı'na kadar bir kez daha taşıyacağız. 15 Mayıs Çarşamba günü Saat 17.30'da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan başlayacak 100. yıl yürüyüşü ve programına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku