Merkezefendi:
banner175
Hemzemin geçitlere ‘tehlikesiz' standart
Merkezefendi Belediyesi ve TCDD, kent içinde kalan hemzemin geçitleri 3,5 milyon lira dolayında bir maliyetle yeniledi. Bu kapsamda Sevindik ve Eskihisar mahallelerini ayıran, Sümer ve Zafer mahallelerini de birleştiren hemzemin geçitlerin yapımı tamamlandı ve hizmete açıldı.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu bölümde hem yasal, hem de Avrupa standartlarına uygun olmayan bir demiryolu geçidi vardı. Bu geçidi kapattık. Devlet demiryollarının da yapmış olduğu 500 bin TL’lik yatırımla bu dört mahalleyi birbirine bağlayan çok önemli bir yolun açılışının arifesine geldik. TCDD Denizli’de belki ilk defa hemzemin geçitlerde Avrupai tarzda yeni bir standart getirerek bizim belediye yoluyla demir yolu arasındaki kot farkını ortadan kaldıran yüksek yoğunluklu teknoloji ürünü bir hemzemin geçit malzemesini kullanarak bir ilke imza attı. Bu anlamda da Denizli’nin ilklerinden oldu. Bu yol inşallah Denizli’deki trafik akışına bir yön verecek. Trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Yaklaşık bu 4 milyon TL’lik yatırımımızın bu dört mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku