Merkezefendi:
banner175
İş insanı Kızıl kuşlar için yuva yapıyor
 Merkezefendi’nin Hacıeyüplü Mahallesi'ndeki fabrikasında havlu ve bornoz üretimi yapan Erdoğan Kızıl, 8 yıl önce tesisinin bir bölümünde boş vakitlerini değerlendirmek için atölye kurdu.
 
İş hayatına kaynakçılık yaparak başlayan, daha sonra ise tekstil sektörüne giren ve 25 ülkeye ihracat yapan Kızıl, atölyesinde ahşap ve metalden çeşitli eşyalar yapmaya başladı.
 
Bugüne kadar yüzlerce kuş yuvası yapan iş insanı, Kızıl ayrıca yine ahşap materyallerden çocuklar için oyuncaklar da yapmaya devam ediyor.
 
160 ADET KUŞ YUVASI
Günde yaklaşık 3 saatini atölyedeki çalışmalarına ayırdığını belirten iş insanı Kızıl, “Yaptığım yuvaların kuşlara ev olması beni çok mutlu ediyor. Bu konuda farkındalık yaratmak istiyorum. Görenlerden çok olumlu tepkiler alıyorum. Fabrikamın bir bölümü atölye haline getirdim. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye birçok park kazandırıldı. Ahşaptan yaptığım kuş yuvalarını bu parklardaki ağaçlara asılmasından dolayı çok mutluyum. Ayrıca çocuklarımız için ahşaptan oyuncaklar yapıyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku