Merkezefendi:
banner175
Kayıp olarak aranırken, derede elleri ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu
Merkezefendi ilçesi Hisar Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda, saat 14.00 sıralarında dolaşanlar, dere içinde ceset görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, başından beline kadar çuval geçirilen, elleri ve ayakları iple bağlı cesedi gördü. Ekipler, cansız bedenin, 2 gün önce kaybolduğu bildirilen Ersan Erduru'ya ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın arama- kurtarma ekibi, bıçakla öldürüldüğü belirlenen Erduru'nun cesedini dereden çıkardı. Erduru'nun cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.
 
Ersan Erduru'nun kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku