Merkezefendi:
banner175
Lavanta bahçesi ziyarete açıldı
Merkezefendi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan lavanta bahçesinde 15 bin lavanta bitkisi bulunuyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ziyarete açılan lavanta bahçesinde incelemelerde bulundu. Masal Parkı’na kadar uzanacak olan lavanta bahçesinde ziyaretçilerin fotoğraf çekilebileceği salıncak, masa, televizyon ve resim çerçevesi gibi objeler yer alıyor. Lavanta bahçesi büfe, seyir terasları, yürüyüş yolları ve otopark alanıyla birlikte toplam 35 dekarlık büyüklüğe ulaştı. Lavanta bahçesinin hasadı ise iki hafta sonra gerçekleştirilecek.
Lavanta bahçesinin Merkezefendi’ye farklı bir hava kattığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Farklı zenginlikler ve eşsiz güzelliklere sahip bir ilçede yaşıyoruz. Yenişafak Mahallemize kazandırdığımız, 15 bin adet lavantanın bulunduğu bahçemiz, ilçemiz ve ilimiz için vazgeçilmez bir yer olacak. Lavanta bahçesi kokusu ve güzel görüntüsü ile ilçemizi süslüyor ve bambaşka, farklı bir hava katıyor. Buradaki havayı içine çekmek isteyen, bu güzel manzarada fotoğraf çektirmek isteyen misafirlerimiz ile birlikte lavanta bahçemiz önemli bir turizm, önemli bir ziyaret merkezi haline gelecek. İlerleyen yıllarda bu manzara daha güzelleşerek bambaşka bir hale bürünecek. Merkezefendi’yi daha güzel, daha renkli ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku