Merkezefendi:
banner175
‘Merkez eli kıyafet mağazası' faaliyete başladı
Merkezefendi sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahipleri, kişi başı ilk ayda üç ürün, daha sonraki aylarda ise iki ürün alabilecek. Pandemi tedbirleri kapsamında ürünler denenmeden, ölçü alınarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek. Bu hizmetten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, Merkez Eli Mağazası’na gelerek ilk önce kayıt oluşturacak sonrasında hazır halde bulunan ürünleri teslim alacak.
“MERKEZEFENDİ DAYANIŞMAYLA GÜZELLEŞİYOR”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hizmete başlayan ‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’nda incelemelerde bulundu. Merkezefendililerin projeye büyük bir ilgiyle sahip çıktılarını ve kumbaraları doldurduklarını belirten Başkan Doğan, Merkezefendi’nin dayanışmayla güzelleştiğini söyledi. Doğan, “Giysi kumbaralarımızı mahallelerimize yerleştirmemizin ardından projemize büyük bir ilgiyle sahip çıkarak kumbaralarımızı dolduran tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Merkezefendililerin kumbaralarımıza bıraktığı tekstil ürünlerini düzenli aralıklarla topluyoruz. Topladığımız ürünlerin ayrıştırılmasının ardından kullanılabilir durumdaki kıyafetleri, kurmuş olduğumuz tesisimizde yıkayıp, ütüleyerek hijyenik bir şekilde kullanıma hazır duruma getiriyoruz. Sonraki aşamada, Belediyemiz ana binası karşısında bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz içindeki “Merkez Eli” mağazamıza taşınan tekstil ürünleri, ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırılmak üzere raflardaki yerlerini alıyor. İhtiyaç sahibi hemşerilerimiz, kendileri için hazırladığımız ürünleri gönül rahatlığıyla teslim alarak kullanmaya başlıyor” dedi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Projemize başlarken hedeflemiş olduğumuz gibi hem Merkezefendililer arasında dayanışma, yardımlaşma büyüyor; hem de aslında atık olmayan giysiler değerlendirilerek çevrenin korunmasına katkı sağlanıyor. Bu güzel hareket, hemşerilerimizin destekleri ile her gün biraz daha büyüyor, daha fazla hemşerimize ulaşıyor. Merkezefendi dayanışmayla güzelleşiyor” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku