Merkezefendi:
banner175
Merkez Kütüphane'de Steril Kitaplar
Ultraviyole ışınları kullanarak ortalama bir dakika içinde kitaplarınızın temizlenmesini sağlayan cihaz aynı anda üç kitabı sterilize edebiliyor.
Vatandaşın sağlığını her zaman önemsediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kitaptan virüs bulaşmasını engellediklerini söyledi. Başkan Doğan, “Pandemi sürecinin başından bu yana birçok çalışma gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Virüsün bulaşmasını en aza indirme noktasında Merkez Kütüphanemize ultraviyole (UV) ışınları yayan cihaz yerleştirdik. Böylelikle virüsün kitaptan bulaşmasını engelledik. Hemşehrilerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız gönül rahatlığı ile kütüphanemizdeki kitaplardan yararlanabilecekler. Hemşehrilerimizin sağlığını fazlasıyla önemsiyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku