Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan mahallelerde halk günü yapacak
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozburun Mahalle Muhtarı Ali Karlıoğlu’nun verdiği iftar yemeğine Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu ve Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile birlikte katıldı. Başkan Doğan, “Sizlerle daha önce Bozburun ’da defalarca buluştuk ve konuştuk. Bozburun Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bu yeni dönemde, muhtarımızla birlikte yıllardır çektiğiniz sıkıntıları çözmek istiyoruz. Bu konuda sizlere vermiş olduğumuz sözlerimiz var. Sözlerimizin sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.
 
Sıkıntıları tek tek çözmek istediklerini belirten Başkan Doğan, “Bir sit alanı sıkıntımız var. Bir çivi dahi çakamıyorsunuz. Mezarlıklarla ilgili bir sıkıntımız var. İnanın bunları çözmeye başladık bile. Yaşadığımız bu sıkıntıları tek tek çözmek istiyoruz. Yine yetkim dâhilinde olmasa da Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisi dâhilinde olan sıkıntılarınız var. Bunları da biliyorum. Bir ilçe belediye başkanı olarak köprü vazifesi göreceğim. Bayram sonrasında mahallelerimizde halk günleri başlayacak. Söz verdiğimiz gibi mahallelerde, dertleri dert yerinde dinleyeceğiz, sorunları buralarda birlikte çözeceğiz. Şahsıma vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku