Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediye Meclisi'nde gergin oturum
Merkezefendi Belediye Meclisi, Ekim toplantılarında 2018 performans programı ve bütçe görüşmelerini yapıyor. Aynahaber.com’da yer alan habere göre; son toplantıda CHP ve Ak Partili üyeler arasında gerginlik yaşandı, CHP’li üye Şeniz Süzek Doğan’ın sözleri damga vurdu.
 
Habere göre, görüşmeler sırasında söz alan Doğan, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun zayıf belediyecilik yaptığı gerekçesiyle eleştirdi, tanıtım bütçesine ayrılan bütçeyi gündeme getirdi; Belediyenin tanıtım ve reklamı için milyonlarca TL’lik bütçe ayırıyoruz. Oysa ki bu tanıtım materyallerine bakıldığında belediyeyi değil belediye başkanını tanıtan işi boş görseller olduğunu görüyoruz. Belediye Başkanı’nın siyasi hedeflerine hizmet eden materyallere belediye ödeme yapıyor, bunu nasıl açıklayacaksınız?”dedi.
 
“2019 SEÇİMLERİNDE SINIFTA KALACAKSINIZ”
Doğan, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na yönelik olarak yaptığı konuşmasında ”Merkezefendi İlçesi’nde 2014 yılından bu yana hizmet anlayışınız nedeni ile mensubu olduğunuz parti oy kaybetmeye devam ediyor. Hizmetin karnesi sandıkta milletçe yazılır. Sizin karnenizde o kadar çok zayıf var ki, 2019 yerel seçimlerinde sınıfta kalacağınızı açıkça görüyoruz. Sizin adınıza üzülüyorum. ” diyerek belediye başkanının yönetim anlayışını eleştirdi.
 
Meclise başkanlık eden Muhammet Subaşıoğlu ise konuşmaların ardından konuşma yaptı ama eleştirilere değinmedi.
 
 
Aynahaber.com’da haberin tamamını okumak için tıklayınız: http://www.aynahaber.net/merkezefendide-gundem-butce/#.WdyCtDDQFY4.twitter
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku