Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına Hazırlanıyor

Pankartlarda “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, Bugünün çocukları yarının büyükleri, Çocuk sevgisi insan sevgisi için ihtiyaçtır, Vatanı Korumak çocukları korumakla başlar, Güzel günler göreceğiz çocuklar, Yine baharlar gelecek” sözleri yer alacak. 23 Nisan’da, Merkezefendi Belediyesi Korosu bayram şarkıları söyleyerek mini konser verecek. Koronun şarkılarına Merkezefendililer balkonlarından eşlik edecek. Bando takımı da mahalleleri gezerek bayram şarkılarını ve marşlarını çalacak, Merkezefendililere bayram coşkusunu yaşatacak.
YAŞASIN 23 NİSAN, YAŞASIN TÜRKİYE
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm Merkezefendilileri 23 Nisan’da balkonlarını süsleyerek bayram coşkusunu yaşamaya davet etti. Başkan Doğan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılının gururunu yüreğimizde taşıyoruz. Bu yıl salgın nedeniyle bedenlerimiz bir arada olmayacak ama bayram coşkusunu evlerimizde, balkonlarımızda, pencerelerimizde tüm Merkezefendi tek yürek olarak yaşayacağız. Balkonlarımızı bayraklarla, pankartlarla, balonlarla süsleyeceğiz. Bandomuz en güzel bayram şarkılarını, marşlarını mahallelerimizi dolaşarak çalarken  balkonlarımızda hep birlikte ‘Yaşasın 23 Nisan’ diye haykıracağız. Merkezefendi Belediyesi Koromuzun şarkılarına evlerimizden katılacağız. Salgına karşı tüm önlemlere harfiyen uyarken, çok özel duygularla, kalplerimiz bir arada, dünyanın çocuklara armağan edilen tek bayramını coşkuyla kutlayacağız. Yaşasın 23 Nisan, yaşasın Türkiye” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku