Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi faaliyete başladı
Merkezefendi sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlara ücretsiz olarak hukuksal ve psikolojik desteğin sağlanacağı Aile Rehberlik Merkezi hizmete başladı. Aile Rehberlik Merkezi’nde kadın, çocuk ve engelli bireylere öncelik sağlanacak. Merkezde özellikle şiddet, istismar, aile içi huzur, bireyin yasal hakları gibi konularda destek verilecek. Merkez Eli birimi bünyesinde faaliyete başlayan merkezden hukuksal ve psikolojik destek almak isteyen Merkezefendililer, http://merkezefendi.bel.tr/aile-rehberlik-merkezi/ adresinden veya 444 8 662 numaralı hattan kayıt oluşturarak randevu alacaklar. Kayıt yaptıran vatandaşlar ile her hafta Cuma günü iletişime geçilerek bir sonraki haftada uygun oldukları günlere randevular dağıtılacak.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Aile Rehberlik Merkezimizi hizmete geçirdik. Bu merkezimizde hemşerilerimize hukuksal ve psikolojik destek vereceğiz. Kadın, çocuk ve engelli bireylere öncelik sağlayacağımız merkezimizde Denizli Barosu’nun avukatları ile belediye bünyemizde bulunan psikologlarımız hizmet verecek. Mutlu çocuk, mutlu anne-baba, mutlu aile ve mutlu, huzurlu bir ilçe inşa etmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz, gerçekleştireceğiz. Bireylerin yasal haklarını bilmeli, hukuksal mücadelesini her zaman vermelidir. Merkezefendi Belediyesi olarak özellikle şiddet gören, hor görülen kadınlarımızın, şiddet gören, istismara uğrayan çocuklarımızın, engelli kardeşlerimizin ve tüm hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.
DENİZLİ BAROSU İLE PROTOKOL İMZALANDI
Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Barosu arasında protokol imzalandı. Merkezefendi Belediye Başkanı ile Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan’ın imzaladığı protokol kapsamında, Aile Rehberlik Merkezi’nde vatandaşlara hukuksal desteği, Denizli Barosu bünyesindeki avukatlar verecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan ve Denizli Barosu’na kayıtlı avukatların vermiş olduğu destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Denizli Barosu’na teşekkür etti. Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan ise, sosyal sorumluluk çerçevesinde vatandaşlara her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan İlhan, bu hizmeti faaliyete geçirdiği için Başkan Doğan’ı tebrik etti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku