Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi arama kurtarma ekibi kuruyor
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her zaman AKUT ve DAK ekiplerinin yanında olduklarını belirtti. Başkan Doğan, “Sizler yeri geliyor kendinizden fedakarlık yapıyorsunuz. Yeri geliyor hiç uyumadan saatlerce çalışıyorsunuz. Yeri geliyor can tehlikesi yaşıyorsunuz, eşinizden çocuklarınızdan ayrı kalarak farklı hayatları farklı canları kurtarmaya çalışıyorsunuz. Merkezefendi Belediyemiz içinde sizlere destek olacak bir ekip kurmak istiyoruz. Bu anlamda eğitimlerin alınması durumunda da sizlerden ekibimize çalıştırılması ve bilgilendirilmesi anlamında desteğinizi bekliyoruz” dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AKUT ve DAK’ın Merkez Kütüphane’nin alt kısmında bulunan toplantı salonunu tahsis ettiklerini belirtti. Başkan Doğan, “Gerek lojistik anlamında gerekse yer anlamında sonuna kadar sizlerin yanında olacağız. Yine her türlü toplantınızda kütüphanemizin alt kısmında salonu sizlere tahsis etmek istiyoruz. Hem eğitimleriniz anlamında hem de yönetimsel toplantılarınızda istediğiniz şekilde kütüphanemizin altındaki salonu kullana bilirsiniz” diye konuştu.
BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR
Akut Denizli Temsilcisi Cengizhan Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a destekleri nedeni ile teşekkür etti. Öztürk, “Öncelikle başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. İzmir’de bizi yalnız bırakmadılar. Hep destek oldular. Bir ihtiyaç var mı diye sürekli sordular. Biz İzmir’de yaklaşık yirmi altı gönüllümüz ile dört ayrı şantiyede çalıştık. Gerçekten zor bir dönemdi. İzmir’de yaşananlar büyük bir deneyim. Çünkü deprem bölgesinde yaşıyoruz. Sizlerle birlikte nasıl bir çalışma yapabiliriz, Denizli’deki olabilecek bir depreme karşı nasıl hazırlık yapabiliriz, artık bunları düşünerek önümüzdeki çalışmalara bakalım. Sayın başkanımız her zaman bizlere destek oluyor. Olmaya da devam edecek. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 
BİLG ALIŞ VERİŞİ
DAK Sorumlusu Mustafa Şahin ise, “Her şeyden önce Başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Çok ince bir davranışta bulundu. İzmir depremi ile alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Diğer arama kurtarma ekipleri ile çalışmak benim için mutluluk verici bir şey. İyi ki bütün ekipler var. İyi ki sivil toplum kuruluşları var. STK’ların Türkiye’de daha da artması gerektiğini düşünüyorum. İzmir depreminde şunu gördüm: STK’larda bir artış söz konusu ve sivil toplum kuruluşlarına her zaman ihtiyacımız var. Başkanımızda bizlere destek vereceğini söyledi. Şimdiden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku