Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi çocuk oyun alanlarını dezenfekte ediyor

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki çocukları kış aylarında artan bulaşıcı hastalıklardan korumak ve sağlıkları açısından risk oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak amacıyla ilçe sınırları içerisindeki parklarda bulunan oyun gruplarını özel ürünlerle dezenfekte etmeye başladı.
 
Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilk dezenfekte çalışması Karaman Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Periyodik olarak sürdürülecek olan çalışmalarda 320 oyun grubu ve fitness spor aletleri dezenfekte edilecek.
 
Pülverizatör ile yapılan ilaçlama işlemi, Merkezefendili çocukların parkları kullanmadıkları saatlere ve hava şartları değerlendirilerek gerçekleştiriliyor.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi olarak, çocukların sağlığının kendileri için her şeyden önce geldiğini belirterek, “Özellikle kış aylarında artan salgın ve bulaşıcı hastalıklara karşı parklarda dezenfekte çalışmalarına başladık. Bu sayede hastalık riskini en aza indirmiş, çocuklarımızı korumuş olacağız. Ekiplerimiz, insan sağlığına zararı olmayan ilaçlar ile oyun gruplarını dezenfekte ediyor. Bu çalışma ile Merkezefendimizdeki çocuk oyun gruplarını daha sağlıklı, daha hijyenik hale getiriyoruz” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku