Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket şampiyonluk kupasını aldı
Maça şampiyon olarak çıkan Denizli temsilcisi, ilk iki periyotta rakibinin oyununa izin verdi, Düzce ilk çeyreği 23-17 önde kapattı. 

2. çeyreğe de iyi başlayan ev sahibi ekip 3 dakika içinde farkı 14’e çıkardı (33-19). Hakan Yapar ile oyuna tutunan Denizli, Mustafa ve Çağan ikilisinden de gelen katkıyla devre sonunda farkı tek hanelere çekti (47-38).

3.çeyreğe iyi başlayan yine ev sahibi taraf oldu ve 3 dakika içinde fark 15’e çıktı (57-42). Bu andan itibaren Denizli ekibi oyunda inisiyatifi eline aldı. Hakan Yapar’ın liderliğinde 4 dakika içinde 18-2’lik seri yakalayan Denizli temsilcisi öne geçti (59-60) ve final periyoduna da üstün giren taraf oldu (62-66).

Son çeyreğin başında skor 64-68 iken, üçlüklerle oyuna damga vurup 22-0 seri yapan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket bitime 4 dakika kala skoru 64-90’a getirdi ve maçtan da 73-103 galip ayrılan taraf oldu.

Hakan Yapar 22 sayı ile sahanın en skorer ismi olurken, Barış Çağan Özkan 16 sayı ve Mustafa Kurtuldum 14 sayı ile katkı verdiler. Düzce’de ise Cem Coşkun 13 sayı ile oynadı. 

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Denizli ekibi geçtiğimiz hafta garantiledikleri şampiyonluğun kupasını kaldırdı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in basketbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri büyük sevinç yaşadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku