Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu perdelerini açıyor
9 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Fatma Onat’ın kaleme aldığı ‘İsli Yaprak Sarması’ ve 10 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Yiğit Sertdemir’in yazdığı ‘444’ adlı oyun, Selahattin Doğramacı’nın genel sanat yönetmenliğinde seyirci ile buluşacak. Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salon’da oynanacak oyunlara, Pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda seyirci alınacak.
İlçeyi kültürün ve sanatın merkezi haline getirmek istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizi her yönüyle vizyon ilçe yapmak için çalışıyoruz. Merkezefendimizi kültürün ve sanatın merkezi haline getireceğiz. Bu hedefler doğrultusunda bu yılın başında Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu’nu kurduk. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz kültür ve sanat etkinliklerimize, belirlenen tüm tedbirleri alarak başlıyoruz. Merkezefendi Kent Tiyatromuz, 9 Ekim Cuma ve 10 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salon’da sahne alacak. Oyunları, tedbirler doğrultusunda sınırla sayıda seyirci izleyebilecek” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku