Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi personeli yangın bölgelerinden döndü
Manavgat, Marmaris, Bodrum, Köyceğiz, Buldan ve Tavas’taki yangın alanlarında çalışmalara katılan ekipler, yaralanan ve dumandan etkilenen bölge halkına ve görevli personele gerekli müdahalelerde bulunup tedavi uyguladı. Tüm imkanları ile seferber olan Merkezefendi Belediyesi araç ve ekipmanlar ile de yangınlarla mücadele etti. Görevliler orman canlılarına da yaptıkları müdahalelerle büyük takdir topladı. Merkezefendi Belediyesi tarafından ayrıca vatandaşların bağışladığı kazma, kürek, el ve kafa feneri, su, temel ihtiyaç malzemeleri, çocuk bezi, çocuk, yetişkin ve yaşlı kıyafeti, iç çamaşır, yanmaz eldiven ve ayakkabı, yanık kremleri, elektrikli testere ve yangın tüpleri ile belediyece tedarik edilen malzemeleri yangın bölgelerine sevk edildi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yangın bölgelerinde özveriyle çalışan personeline teşekkür etti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak arazöz, iş makinesi ve personelimizle yangın söndürme çalışmalarına destek verdik. Yangından etkilenen herkes için, her canlı için gerekli çalışmaları, müdahaleleri ekiplerimizce gerçekleştirdik. Komşu illerimizde yangın söndürme ve ihtiyaç malzemelerinin sevkiyatı çalışmalarında görev alan ekiplerimiz, çok şükür sağ salim evlerine döndüler. Fedakârlıkları ve emekleri için Merkezefendi Belediyemizin değerli çalışanlarına tek tek teşekkür ediyorum. Bu yaraları hep birlikte, dayanışma ve yardımlaşmayla saracağız” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku