Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden EKPSS'ye ulaşım desteği
Sınava girecek adaylar evlerinden alınarak, sınava girecekleri merkeze götürülecek, sınav sonrasında tekrar evlerine bırakılacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyen Merkezefendililer 14 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar 444 8 662 numaralı Çağrı Merkezi’nden talep oluşturması gerekiyor.
Özel bireylerin her zaman yanında olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yerel yönetimler olarak, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için üstümüze düşen sorumlulukların bilinciyle çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hemşerilerimize, ilçemize hizmet ediyoruz. Bu noktada, 15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek EKPSS'ye girecek adayları bulundukları adreslerden alarak, sınav merkezlerine servislerimizle ulaştıracağız. Bizler, özel insanlarımızın her zaman yanındayız. Sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diliyorum” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku