Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden hummalı yol çalışması

Ekipler tarafından 31 bin metrekare yol parke taşı, 5 bin metrekare kaldırım parke taşı ve 10 kilometre bordür taşı döşendi. Merkezefendi Belediyesi, 4 aylık zaman içerisinde 12 kilometre de yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi.
Merkezefendi’yi daha modern ve kaliteli görüntüye kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizi daha modern ve kaliteli görüntüye kavuşturmak, hemşerilerimizin ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve bizim çalışmalarımız kapsamında oluşturulan program ve planlar dâhilinde asfalttan parke taşına, bordür taşından tadilata ve yol açmaya kadar birçok çalışma gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Her şey Merkezefendi ve Merkezefendililer için” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku