Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden psiko-sosyal destek hattı

Destek Hattı’nda bir Uzman Psikolog, bir Sosyal Hizmet Uzmanı görev yapacak. Bilgi ve destek almak isteyen vatandaşlar, 444 8 662 numaralı telefondan hafta içi her gün 09.30 ile 18.00 saatleri arasında Uzman Psikolog Sema Sayıntürk Doğru ve Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Elaslan’a ulaşabilecekler. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kurulan destek hattı ile virüsün olumsuz etkilerini azaltmak istediklerini söyledi. 

Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hemşerilerimizin sağlığını korumak ve onlara destek olmak adına çalışıyoruz. Her mahallemizde ilaçlama ve yıkama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüsün hemşerilerimizin üzerinde maalesef olumsuz etkiler bırakıyor. Biz de bu olumsuz etkiyi azaltmak, hemşerilerimizin kaygılarını sonlandırmak, moral-motivasyonlarını dengelemek ve psikolojilerini güçlü tutmak amacıyla Psiko-Sosyal Destek Hattı'nı uygulamaya aldık. Destek ekibimiz, hemşerilerimize virüs stresiyle başa çıkma konusunda yardımcı olacaklar. Bizler, size bir telefon kadar uzaktayız” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku