Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına gıda desteği

Geçtiğimiz günlerde Aile Sağlığı Merkezleri’ne eldiven, maske ve dezenfektan dağıtan Merkezefendi Belediyesi, yoğun tempoda çalışan fedakar hastane personelini de unutmadı.

 
Bu kapsamda, tüm hastane çalışanları için özel hazırlanan bağışıklık sistemini güçlendirici kuru kayısı ve kuru üzüm paketleri hastane yetkililerine teslim edildi.
 
Paketlenen ürünler Denizli Devlet Hastanesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve özel hastanelere ekiplerce dağıtıldı.

 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Salgın sürecinde yoğun mesai ile çalışan sağlık çalışanlarımıza ve hastane personeline enerji vermesi noktasında kuru kayısı ve kuru üzüm desteğinde bulunduk. Yaptıkları iş kesinlikle kolay değil. Bu süreçte onların yanında olmalıyız, onların uyarılarını dikkate almak zorundayız. Büyük bir özveri ile görev başında olan fedakâr sağlık

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku