Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden ‘Zamansız Eller' Belgeseli
Belgesel, 2 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gösterim yapacak. Belgeselde Bakır Rölyef Sanatçısı Şefik Demirel, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Çakır, Ressam Yılmaz Kahraman, Şair Kemal Gürcan, Keman Yapım Sanatçısı Aşkın Palamutçu, Yazar Atilla Sezener, Karikatürist Mehmet Selçuk, Mozaik Sanatçısı İsmail Aytaç, Metal Sanatçısı Turan Çetin, Pırlanta Tasarım Sanatçısı Süha Güler ve Ressam Celal Günaydın’ın hayat hikâyeleri anlatılarak yeni nesile aktarılması sağlanacak. Hayatını sanatına adamış sanatçıların nitelikli eserlerinin binlerce yıl yaşadığı düşünülerek, iz bırakmak adına ‘Zamansız Eller’ belgeseli Merkezefendi Belediyesi tarafından çekildi.

Belgeseli izlemeye tüm Denizlilileri davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak kültüre ve sanata büyük önem veriyoruz. Bu alanda birçok çalışma ve etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimize bir yenisini daha ekledik. Denizlimizde alanlarında isim yapmış 11 sanatçı ve zanaatkârımızın belgeselini çektik. Sanatçılarımızın hikayelerini, yaşadıklarını gelecek nesillere aktarabilmek ve iz bırakabilmek adına Zamansız Eller belgeselimizi çektik. 2 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yayınlanacak olan belgeselimizi izlemeye tüm sanatsever hemşehrilerimi davet ediyorum” diye konuştu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku