Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nin 2022 yılı bütçesi 435 Milyon TL
Merkezefendi Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı toplantısının 2. Oturumu gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın başkanlığında toplanan mecliste 10 madde görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan 2022 yılı bütçe görüşmeleri de tamamlandı. Müdürlük nezdinde oylamaya sunulan bütçe kabul edildi. Buna göre Merkezefendi Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi 435 Milyon TL olarak belirlendi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 2022 yılı bütçesinin Merkezefendi’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Doğan, “Öncelikle bütçenin hazırlanmasında emeği geçen Başkan Yardımcılarıma, meclis üyelerimize, müdürlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler, hemşehrilerimize doğru bütçe ile doğru hizmetler yapmak için bu göreve geldik. Bütçeyi doğru kullanmak, doğru projeleri ilçemize kazandırmak bu dönemde çok önemli. 2022 yılı bütçemiz, oylama sonucunda 435 Milyon TL olarak kabul edildi. Yeni bütçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku