Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nin Açık Hava Sinema Geceleri'ne yoğun ilgi
Merkezefendililer, beyaz perdenin kurulduğu alışveriş merkezinin açık otoparkını hınca hınç doldurdu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyemizin ‘Açık Hava Sinema Etkinlikleri’ Sümer Mahallemizde başladı. Bu etkinliklerimizin devamını diğer mahallelerimizde de yapacağız. Bizler bu geleneği, çocuklarınızla birlikte tekrar yaşamanızı istedik. Muratdede Mahallemizde de çocuk oyunları etkinliğimiz var. Çocuklarımızı ben oraya davet ediyorum. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Güzel bir film izleyeceğiz, hepinize iyi seyirler diliyorum” dedi.
 
Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından, yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı, başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Emre Kınay gibi isimlerin rol aldığı ‘Yol Arkadaşım’ filmi beyaz perdeye yansıtıldı. Film sonunda sinemaseverler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ettiler.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku