Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nin ‘El Ele' İyilik Hareketine Yoğun Katlım

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iyilik hareketine katılımın yoğun olduğunu söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi El Ele iyilik hareketi tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun bir katılımcı, yoğun bir hayırsever sayımız var. Çok çok teşekkür ediyoruz. Bizler hayırseverlerden bağışı aldıktan sonra direk olarak esnafımıza yönlendiriyoruz. Hiçbir şekilde Merkezefendi Belediyemiz bu hareketten bir para almıyor. Bağışlar, direk olarak esnafımızın hesabına geçiyor. Bu anlamda ihtiyacı olan, bizde listesi olan sosyal yardımdan yararlanan hemşerilerimize iftar menüsü gönderiyoruz. Bu hareketten dolayı hemşerilerimiz çok memnunlar. Gerçekten bu hareketin amacına ulaşması, ihtiyacı olan ailelere bu yemeğin gitmesi bizim için çok önemli. Tabi bu anlamda tarafsızlık ve şeffaflık da en dikkat ettiğimiz konular. Bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe örgütü ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerimiz harekete destek verdiler. Merkezefendi İlçe örgütüme beni yalnız bırakmadığı için çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
“İYİLİK HAREKETİNİN YANINDAYIZ VE DESTEKÇİSİYİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ise örgüt olarak iyilik hareketinin her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Başkan Horzum, “Bu sıkıntılı dönemde gerek esnafımız gerek işçilerimiz gerek emekçi kardeşlerimizden işsiz kalanlar oldu. Gelirleri neredeyse yok oldu. İnsanların can derdinden ziyade karınlarını doyurma derdine düştükleri bir dönemde Merkezefendi Belediyemizin hayırseverler ile hem restoran sahiplerini ve küçük esnafları hem de ihtiyacı olan insanları bir araya getirmesinden, birbirlerinin yüzünü görmeden karınlarının doyurmasına vesile olmasından dolayı öncelikle belediyemizi tebrik ediyorum. Bu çalışmanın sosyal yardımlaşmaya, dayanışmaya ve birlikteliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemde yapılmış olması ayrıca bir güzellik. Belediyelerimizin yardım kollarını, yardım kanatlarını kırılmaya çalışıldığı, halktan uzak tutulmaya çalışıldığı bir dönemde Merkezefendi Belediyemiz bir ilki başarmış, çok büyük bir harekete imza atmıştır. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızda hizmet, asla sokakların temizliğini yapmakla bitmiyor. Eğer bulunduğunuz semtte belediyede bir çocuk yatağa aç giriyorsa biz burada kendimizi sorumlu kabul ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe örgütü olarak tamamen arkasındayız ve destekçisiyiz” diye konuştu.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku